М'яч 18 см Pastorelli HV колір Зелений (Green)

Наявність: 1
Код товару:
00036
Докладніше
МодельGlitter - HV
Діаметр18 см
КолірЗелений (Green)
МатеріалГума
Вага400-415 гр
Special Price 1890 грн Regular Price 2520 грн

Голографічний м'яч Pastorelli модель Glitter High Vision з глітером для художньої гімнастики. М'ячі Pastorelli мають привабливий зовнішній вигляд, виготовлені з м'якої гуми, різноманітна колірна палітра. Найвищий ступінь округлості не викликає вібрації при кидку або прокатки м'яча. М'ячі Pastorelli 18 см сертифіковані Міжнародною федерацією гімнастики FIG. М'ячі Пастореллі відмінно підходять гімнасткам для тренувань і виступів.

PASTORELLI (Пастореллі) - провідний світовий виробник предметів і аксесуарів для художньої гімнастики. Продукція компанії Pastorelli відрізняється високою якістю і порівняно невисокою ціною, що робить її дуже популярною серед початківців гімнасток і гімнасток зі стажем, а особливо їхніх батьків. Pastorelli - це ідеальний варіант поєднання ціни та якості.

Професійні предмети і аксесуари для художньої гімнастики, вироблені компанією Pastorelli вже близько 25 років імпортуються з Італії. В інтернет-магазині BuClick представлений широкий вибір напівчешек для тренування і змагань, тренувальні підкупальники, наколінники Pastorelli, аксесуари для зачіски, сумки Pastorelli, комбіновані булави Pastorelli 36см, 40см, 45см, гімнастичні обручі різних розмірів, м'ячі для художньої гімнастики Pastorelli, скакалки і стрічки всіляких забарвлень, палички для художньої гімнастики, обмотка для обручів і булав, чохли для гімнастичних предметів і одягу, різні сувеніри для гімнасток і всілякі аксесуари для художньої гімнастики.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Відгук про товар:М'яч 18 см Pastorelli HV колір Зелений (Green)
Ваша оцінка